of 64231 LinkedIn

Lisa Olsthoorn

Lisa vindt duurzaamheidstransities mensenwerk. Daarom vindt ze het belangrijk dat complexe vraagstukken begrijpelijk worden voor iedereen. Zo wordt iedereen eigenaar van de uitdagingen én de oplossingen. Ze werkt graag in een dynamische omgeving, waar verschillende mensen met uiteenlopende belangen en ideeën samenkomen. Haar interdisciplinaire achtergrond en praktijkervaring op dit gebied stellen haar in staat om de ver-binder te zijn tussen verschillende partijen. Lisa is ondernemend maar niet vies van een beetje idealisme. De perfecte combinatie om te werken aan zichtbare oplossingen voor een duurzamere leefomgeving. 

lisa.olsthoorn@overmorgen.nl
06 5890 9205

LinkedIn


 • Stadsnatuur absoluut noodzakelijk voor biodiversiteit

  Reageer

  AfbeeldingEén miljoen plant- en diersoorten worden met uitsterven bedreigd. Nog nooit eerder was dit aantal zo groot als nu. De urgentie om de ecosystemen van deze aarde te beschermen is daarmee groter dan ooit, zo bleek uit het nieuwste VN-rapport over biodiversiteit wereldwijd dat deze week verscheen. Daar heb ik de afgelopen nachten echt wakker van gelegen.

 • Aan de slag met de gouden tips voor een succesvol zonnepark

  Reageer

  AfbeeldingVorige week gaven we vijf gouden tips om een zonnepark te laten slagen. We kregen hierop flink wat reacties. Daarom gaan we in deze blog, deel 2, in op #hoedan. Hoe breng je die vijf tips in praktijk? Dat verschilt per type initiatiefnemer. Wij hebben het beste met iedereen voor, dus gaan we in op de acties voor alle types initiatiefnemers. Dus ben je ontwikkelaar, medewerker van een energiecoöperatie, ambtenaar of ‘lijdend voorwerp’? Lees dan verder.

 • Utrecht calling!

  Reageer

  AfbeeldingVan 2014 tot half 2017 heb ik in Londen gewoond en gewerkt. Kort na het Brexit referendum (geen oorzakelijk verband) nam ik de Eurostar weer terug naar mijn voormalige studentenstad Utrecht. Daar woon ik sinds 1 jaar weer in de wijk Lombok. Een mooi moment om even terug te blikken.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers