of 63082 LinkedIn

Leefbaarheid, duurzaamheid en toekomstbestendigheid

Leefbaarheid, duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Unieke uitvraag voor impact op wijkniveau.
Over Morgen Reageer

Unieke uitvraag voor impact op wijkniveau.

Hoe kun je in wijkaanpakken nog meer impact maken als het gaat om leefbaarheid, duurzaamheid en toekomstbestendigheid? Door verbindingen te leggen tussen opgaven. Wij van Over Morgen zijn op zoek naar professionals die samen met ons willen werken aan een droomproject. Daarvoor stellen we verbindingsbudget beschikbaar. Doe jij mee?

Werk jij hard aan toekomstbestendige wijken en zou jij nog meer positieve impact willen hebben dan je nu doet? Wij willen graag samen met met jou verbindingen leggen tussen verschillende opgaven, zodat de wijk nog leefbaarder en prettiger wordt voor bewoners en gebruikers.

Waarom?

Vanuit onze ervaring met de energietransitie en in onze duurzame gebiedsaanpakken zien we veel kansen om op wijkniveau nog meer impact te hebben. We hebben jou nodig als ambitieuze professional met goede plannen. Samen gaan we al lerend en pionierend aan de slag.

Vaak komen opdrachten op basis van enkele opgaven bij ons terecht. We kunnen in één klap meer doen. We willen het gebied centraal stellen, niet de individuele opgave. Samen de blik verbreden. Verbindingen leggen met andere opgaven in de wijk, haar buurten en straten. Om juist op die manier de weg naar grotere duurzame systeemingrepen te vereffenen.

Hoe pakken we dat aan in de wijk?

Bij Over Morgen stellen we het gebied centraal, verbinden we opgaven met elkaar en betrekken we de samenleving bij dit proces. In een wijk kun je veel opgaven aan elkaar koppelen. Denk bijvoorbeeld aan het verbinden van aardgasvrij aan klimaatadaptatie en zon op dak of isolatieopgaven aan sociale emancipatie of vergroening en biodiversiteit aan leefbaarheid.

Samen onderzoeken we aan welke opgaven we gaan werken in jouw wijk voor het beste resultaat: een toekomstbestendige en leefbare wijk. Het is bovendien een leerzaam traject dat we ook in andere wijken kunnen toepassen.

Hoe schrijf je je in?

We stellen maximaal 25K verbindingsbudget (vertaald in de inzet van onze adviseurs, tools en aanpakken en onze inhoudelijke expertise en proceskunst) ter beschikking aan de inhoudelijk meest interessante inzending.

 

Kijk hier voor de voorwaarden en deelname. Heb je vragen? Mail naar inverbinding@overmorgen.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers