of 65378 LinkedIn

Joris Bokhove

Joris heeft als stadsgeograaf interesse in de volle breedte van het gebied: van gebouwen tot openbare ruimte tot economie en bewoners. Hij werkt graag aan goed functionerende en duurzaam ingerichte gebieden.

Joris is pragmatisch, heeft een analytische blik en houdt van vraagstukken met meerdere stakeholders, waarin bijvoorbeeld van visie naar uitvoering wordt gewerkt. Door zijn ervaring in de Amsterdamse binnenstad heeft hij een goed gevoel voor posities en belangen en het creëren van draagvlak in een ingewikkeld maatschappelijk en politiek speelveld.

Hij is als procesmanager betrouwbaar, hands-on en schakelt gemakkelijk op verschillende niveaus. Joris brengt energie, is resultaatgericht en werkt graag in teamverband.

Joris.bokhove@overmorgen.nl
06 823 23 881

LinkedIn


Ik werk aan de thema's gebiedsvernieuwing
  • Drie pijlers voor een toekomstbestendige binnenstad

    Reageer

    AfbeeldingStimuleer de transformatie van binnensteden op een positieve manier. In deze koude dagen is dit een hartverwarmend pleidooi van Rinske Brand op Gebiedsontwikkeling.nu. De binnenstad is toe aan verandering. Dat was in enkele gevallen al langer zo, maar de coronacrisis heeft de noodzaak urgenter gemaakt én voor meer steden in het land. Dat Black Friday recent tot verontrustende drukte leidde in sommige stadscentra is in die zin geen reden om achterover te leunen. Hoe zorgen we voor een toekomstbestendige binnenstad?

  • De post-corona binnenstad: meer dan een ontmoetingsplek?

    Reageer

    Deze blog schrijf ik in de koffiebar van de nieuwe bibliotheek in het centrum van Utrecht. De bieb, een plek die ik lange tijd heb gemeden. Want: muf gebouw, geen plek om lekker te werken en ook geen noodzaak, want ik kon naar een leuk kantoor. Sinds ‘de bieb’ begin dit jaar is verhuisd naar het voormalige Postkantoor aan de Neude en afwisseling in het thuiswerken soms fijn is, kom ik er echter weer graag. Hetzelfde geldt voor veel anderen; het gebouw is regelmatig afgeladen vol, alle studie- en werkplekken zijn bezet. Eigenlijk geldt dat nu weer voor het hele centrum van Utrecht, een enorm contrast met vier maanden geleden. Toen fietste ik met verbazing over de uitgestorven Oude Gracht.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers