of 58952 LinkedIn

Jolina van Dijk

Jolina haalt energie uit projecten waarin ruimtelijke ontwikkeling en participatie wordt gecombineerd. Ze ziet het als een uitdaging om de ideale omstandigheden voor dialoog tussen partijen te scheppen. Door middel van heldere communicatie en een verbindende werkwijze vertaalt Jolina individuele ideeën en visies van partijen in een gezamenlijk doel. Hierbij hanteert zij een oplossingsgerichte en pragmatische aanpak. 

jolina.vandijk@overmorgen.nl
06 58 84 09 14

LinkedIn

  • Leve de leefstraat, de P is van picknickbank

    Reageer

    AfbeeldingDe herfst neemt Nederland langzaam over. Ik denk graag terug aan de zonnige zomer. Deuren gaan open, stoelen naar buiten en de buurman wordt een vriend. Deze zomer stond in Trouw een artikel over een experiment van een Amsterdamse straat zonder parkeerplaatsen. Ik pleit voor een goede aanpak voor ontmoeting en groen in elke wijk met plantenbakken in plaats van blik op straat. Leve de leefstraat!

  • 5 gouden tips voor de realisatie van een succesvol zonnepark

    Reageer

    AfbeeldingWij zien veel initiatieven voor zonneparken voorbijkomen. Een zonnepark ontwikkelen dat bijdraagt aan de leefbaarheid van een gebied is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom delen wij vijf gouden tips voor een succesvol zonnepark.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers