of 64740 LinkedIn

Jade Oudejans

Jade ziet de warmtetransitie als één van de grootste uitdagingen van dit moment. Ze wil deze samen met alle betrokken partijen een stukje minder ingewikkeld maken. Ze is een enthousiaste verbinder en houdt ervan om complexe zaken begrijpelijk te maken voor iedereen. Bij HIER bracht ze de warmtetransitie dichtbij mensen en in 2016 werd ze verkozen tot een van de Duurzame Jonge 100. Naast een brede ervaring in de duurzaamheid heeft Jade kennis op het gebied van bewonerscommunicatie. Belangrijk want iedereen in Nederland zal de komende jaren gaan ervaren wat het betekent om aardgasvrij te worden.


jade.oudejans@overmorgen.nl
06 57 58 50 40
 • Projectorganisatie en regie bij de wijkaanpak aardgasvrij

  Reageer

  AfbeeldingWij doen momenteel veel waardevolle lessen op in de Wijkaanpakken Aardgasvrij. Deze lessen houden we niet voor onszelf. Graag delen we onze ervaringen die we gedurende alle trajecten leren, om zo de warmtetransitie te versnellen. Dat doen we met korte 3 tips in 3 minuten-filmpjes, casepresentaties en blogs.

 • Van Klimaatakkoord naar de Transitievisie Warmte: Startblok voor een aardgasvrije gemeente

  1 reactie

  Afbeelding

  In 2021 moet elke gemeente een transitievisie warmte hebben opgesteld. Wij helpen momenteel veel gemeentes met die opgave. Maar wat is de opgave eigenlijk? In het klimaatakkoord staat daarover het volgende:

  “In de transitievisie warmte legt de gemeenteraad een realistisch tijdspad vast waarop wijken van het aardgas gaan. Voor de wijken waarvan de transitie vóór 2030 gepland is, zijn ook de potentiële alternatieve energie infrastructuren (all electric, (type) warmtenet etc.) bekend.”

 • Nog geen aantrekkelijk aanbod in de ''proeftuinen aardgasvrij''

  Reageer

  AfbeeldingIn de media was veel aandacht voor de bewoners in de eerste wijken die van gas los gaan. Het eerste georganiseerde buurtprotest in de Utrechtse wijk Overvecht is een feit. De algemene boodschap van bewoners: “Leuk dat de gemeente heeft bepaald dat onze wijk aardgasvrij wordt, maar waarom wij, wie gaat dat betalen, en wat moet ik nu doen?”

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers