of 62812 LinkedIn

In verbinding: Maashaven in Rotterdam

In verbinding: Maashaven in Rotterdam. Een toekomstbestendige leefomgeving
Over Morgen Reageer

Over Morgen draagt bij aan een toekomstbestendige leefomgeving in Rotterdam. Adviseur Tabitha Mann werkt samen met Johan Verlinde (Rotterdams Weerwoord) aan het verbinden van de verschillende opgaven in het gebied.


In de video leggen Tabitha en Johan uit hoe de energietransitie, klimaatadaptatie en woningbouwopgaven in dit gebied bij elkaar komen. En hoe hier samen met de inwoners wordt gewerkt aan een nieuw stadspark, als oplossing voor een deel van de opgaven.

 

Over Morgen in Verbinding naar een toekomstbestendige leefomgeving

De wereld verandert constant. Misschien nu wel sneller dan ooit. Samen zijn we verantwoordelijk voor onze leefomgeving. Dat vraagt om een slimme aanpak.

 

Het aantal transities is immens: van energietransitie tot voedselrevolutie, van sociale verschuivingen tot digitalisering. Het is zaak om ze aan elkaar te verbinden en opgaven aan te pakken, met oog voor het gebied en in samenwerking met de samenleving.

 

Wij werken op een succesvolle manier die uitgaat van verbinding. Bij Over Morgen zetten we het gebied centraal en werken we samen met de samenleving. Het is onze ambitie om met onze aanpak met zo veel mogelijk mensen te inspireren, zodat we samen kunnen werken aan een nog mooiere, duurzamere en prettigere leefwereld. Nu en in de toekomst.


Wil je meer weten over deze aanpak?

Onderstaande video vertelt je in een notendop over onze werkwijze. Wil je meer weten? Download hier onze aanpak.

 

Contactpersoon:

Tabitha Mann

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers