of 59250 LinkedIn

Hardenberg lanceert actieplan toekomstbestendig centrum

Hardenberg lanceert actieplan toekomstbestendig centrum. Het actieplan is een vliegwiel voor een duurzame samenwerking.
Reageer

De samenwerkende partijen in het centrum van Hardenberg willen het winkelgebied versterken en toekomstbestendig maken. Hiervoor hebben zij in samenwerking met Over Morgen en InRetail het actieplan centrum Hardenberg opgesteld met daarin een visie voor een sterker en toekomstbestendig centrum. Het streven is een centrum dat meer is dan alleen een plek van boodschappen doen. Over Morgen heeft een analyse gemaakt van het economisch functioneren van het centrum en is penvoerder geweest van het actieplan. Het actieplan is gepresenteerd aan alle ondernemers in het centrum.

Kansen benutten
Om de kansen die de veranderingen in het winkellandschap met zich mee brengen te benutten en het publiek te blijven aanspreken, hebben de Stichting Centrummanagement Stad Hardenberg (SCSH) en de gemeente Hardenberg het initiatief genomen voor een actieplan centrum Hardenberg. Het plan is samen met de Handelsvereniging Stad Hardenberg, Ondernemersstartpunt Hardenberg, de plaatselijke horeca, makelaars, Rabobank Vaart en Vechtstreek en de Kroonenberg Groep opgesteld. In 2020 wil het centrum van Hardenberg een plek zijn van winkelen, verrassen en langer verblijven: beleef & shop. Deze visie staat in het actieplan beschreven samen met voorstellen voor acties en maatregelen.

 

Vliegwiel voor samenwerking
Voor de betrokken partijen is het de uitdaging om vanuit de visie in goede samenwerking de Hardenbergse binnenstad aan de veranderingen in het winkellandschap aan te passen. Het centrum van Hardenberg heeft alle kracht en potentie om mooi te blijven kleuren en om een sterke centrumfunctie te blijven vervullen. Maar wel alleen als collectief de handschoen wordt opgepakt. Het actieplan is een vliegwiel voor een duurzame samenwerking in het centrum van Hardenberg.

 

Contactpersoon:

Ruben Visser
06 14 97 30 77 | mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers