of 65101 LinkedIn

Gerard van Santen

Het buitengebied heeft nog nooit voor zo veel ruimtelijke en maatschappelijke uitdagingen gestaan als nu. Gerard van Santen heeft als voormalig directeur bij Gebiedscoöperatie Ogen (www.o-gen.nl), het buitengebied op de kaart gezet. Met zijn enorme praktijkervaring in gebiedsgericht werken en strategisch omgevingsmanagement werkt hij bij Over Morgen als aanjager en verbinder.

 

Samen met opdrachtgevers en de samenleving werkt hij vanuit een moderne kijk op samenwerken en oplossingsgericht aan slimme verbinding tussen transitie, opgave en gebied aan een toekomstbestendig platteland. Oplossingen vinden en uitvoeren is niet eenvoudig. Het is een hele puzzel, die veel vraagt van samenwerking van gebiedspartijen. Samen met organisaties, ondernemers en bewoners in het gebied wil Gerard de opgaven en transities omarmen als kans. Hij verbindt inhoudelijke expertise van de thema’s in het buitengebied aan proces- en programmamanagement en stelt daarbij steeds het gebied en zijn gebruikers centraal.

Gerard is analytisch sterk, vindingrijk en betrouwbaar. Hij kan in uiteenlopende rollen van voorzitter, proces- en programmamanager tot secretaris of strategisch adviseur samen met opdrachtgevers concrete ontwikkelstappen komen die tot de verbeelding spreken. Het resultaat is altijd echt van betekenis voor de leefomgeving.

gerard.vansanten@overmorgen.nl
06 250 265 23
LinkedIn

 

Ik werk aan de thema's duurzame gebiedsontwikkeling

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers