of 59082 LinkedIn

Gemeenteraad Leidschendam-Voorburg stelt uitgangspunten Omgevingsvisie vast

Gemeenteraad Leidschendam-Voorburg stelt uitgangspunten Omgevingsvisie vast
Over Morgen Reageer

Dinsdagavond is de uitgangspuntennotitie ‘Kompas voor de Leefomgeving’ voor de omgevingsvisie Leidschendam-Voorburg door de gemeenteraad unaniem aangenomen. Deze uitgangspuntennotitie legt een stevige basis voor de uitwerking van de omgevingsvisie. De omgevingsvisie is een visie waarin de lokale identiteit van de gemeente wordt geschetst en dat koers geeft aan de ontwikkeling op de lange termijn van de fysieke leefomgeving.

Het afgelopen jaar heeft Over Morgen de gemeente Leidschendam-Voorburg ondersteunt bij het opstellen van deze uitgangspuntennotitie. Hierbij is niet alleen samengewerkt met de gemeentelijke organisatie, maar is ook het gesprek met de samenleving op meerdere momenten gevoerd. Input vanuit inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners heeft een belangrijke basis gelegd voor de uitgangspuntennotitie. Speerpunten voor de gemeente zijn het versterken van de groene, gezonde en duurzame leefomgeving. Waarbij wordt ingezet op een passend en toegankelijk woonaanbod voor de verschillende inwoners. 

Wil je meer weten over het maken van een omgevingsvisie? Lees hier de blog van Tjakko Dijk en Skadi Renooy over dat het best moeilijk is om het makkelijk te maken.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers