of 64740 LinkedIn

Edvard Hendriksen

Edvard is een pionier in hart en nieren. Innovatieve, complexe projecten met meerdere stakeholders krijgt hij met zijn pragmatische, ondernemende aanpak ook echt van de grond. Hij zet zijn jarenlange ervaring op het gebied van duurzame mobiliteit en laadinfrastructuur in om belangen van zowel markt als overheid te dienen en boekt resultaat op het gebied van duurzame gedragsverandering bij eindgebruikers. Met een macro-economische blik volgt hij de duurzame en technologische ontwikkelingen in de wereld, waardoor hij altijd verder kijkt dan een project op zich. 

edvard.hendriksen@overmorgen.nl / 06 1191 0018


 

 • Het doelgroepenvervoer als aanjager voor elektrisch rijden

  Reageer

  AfbeeldingUit recent onderzoek van Natuur & Milieu blijkt dat het aantal aanbestedingen in het doelgroepenvervoer, waarin gevraagd werd om elektrische voertuigen, gedaald is met 10% ten opzichte van een jaar eerder. Het wil niet lukken met de verduurzaming van deze markt, terwijl deze zich juist uitermate goed leent om snel stappen te zetten naar een duurzame leefomgeving. Wij zien twee uitdagingen die overwonnen moeten worden om te komen tot een versnelling van de verduurzaming van het doelgroepenvervoer: laadinfrastructuur en een integrale aanpak.

 • Beleid inzetten voor een duurzame leefwereld

  Reageer

  AfbeeldingGrootste uitdaging van aankomende jaren voor een duurzame leefwereld.

  Er zal een duurzame gedragsverandering nodig zijn bij overheid, producenten en consumenten. En ook in deze volgorde, willen we dit snel realiseren. Dit is een grote uitdaging, maar zeker mogelijk. Overheid en producenten hebben de grootste invloed op onze leefwereld en het is makkelijker afspraken te maken met enkel de verantwoordelijken aldaar, dan burgers te vragen hun (koop)gedrag op korte termijn aan te passen.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers