of 59147 LinkedIn

Duurzame oplossingen wereldwijd verspreiden

Duurzame oplossingen wereldwijd verspreiden. Niet alleen werken aan een betere toekomst van Nederland. 'We are about a better tomorrow worldwide!'
Reageer

Begonnen als een puur Nederlandse consultancy wordt Over Morgen meer en meer gevraagd om haar oplossingen wereldwijd aan de man te brengen. Een kijkje in de week van Over Morgen geeft een mooi inzicht hoe Nederlandse oplossingen ook in de rest van de wereld aftrek vinden.

Hoe plan je laadnetwerken voor elektrische voertuigen? Gijs van der Poel presenteert op het Cleantech Capital Day van Cleantech Scandinavia congres in Oslo welke oplossingen wij daarvoor hebben ontwikkeld, samen met onze opdrachtgever gemeente Den Haag.

 

Op hetzelfde congres presenteert Gerwin Hop hoe je laadinfrastructuur beter kan gebruiken met Social Charging. Deze app en het achterliggende platform hebben we gemaakt met partners als de G4 gemeenten, Elaad en de European Space Agency.

 

Co Verdaas en Ruben Visser zijn in Sarlat, Frankrijk, om te inventariseren of een UNESCO status voor Maasheggen mogelijk is.

 

Samen met Smart Cities Den Haag, het Nederlandse Consulaat en Energy Transition NY bereidt Gerwin het programma voor de Smart City Summit New York van 3-6 mei voor. Op deze Summit gaan we met onze opdrachtgever Gemeente New York en industriepartners als ENGIE en Priva inzicht verschaffen hoe gebouw ontwikkelaars hun warmte en koude vraag kunnen verduurzamen met bodemenergie.

 

Over Morgen gaat niet alleen meer over een betere toekomst van Nederland, we are about a better tomorrow worldwide!

 

Contact:

0318 62 42 99 | mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers