of 65378 LinkedIn

Daniël van Staveren

Daniël krijgt energie door te werken aan innovaties die de maatschappij beter maken. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen houdt hij dan ook goed in de gaten. Hij heeft een bouwkundige achtergrond met een brede oriëntatie op energie-gerelateerde vraagstukken. Daniël ziet het als een uitdaging om visies en ideeën te vertalen naar nieuwe oplossingen. Dit doet hij het liefste met een team waarbinnen creativiteit een plek heeft. Zo worden nieuwe ideeën realiteit.

daniel.vanstaveren@overmorgen.nl
06 10 85 92 74

LinkedIn
  • Drie tips voor gebiedsgericht circulair renoveren

    Reageer

    AfbeeldingSteeds meer gebouweigenaren hebben de ambitie om materialen lokaal en hoogwaardig te hergebruiken. Maar hoe organiseer je dit als je een gebouw gaat renoveren? Met een gebiedsgerichte aanpak waarin je communiceert, samenwerkt en inspireert, benut je de potentie voor hergebruik die een gebied te bieden heeft. En die is groter dan je denkt!

  • Kijkend naar 2021: Rutte III en de doelstellingen voor een aardgasvrije gebouwde omgeving

    Reageer

    Langzaam klaart de mist op en wordt het beeld van de toekomst meer helder. “Eerst het nieuwe regeerakkoord maar eens afwachten”. Die gaan we voorlopig niet meer horen en dat is fijn! Met het regeerakkoord toont het nieuwe kabinet haar klimaatambities. Het aardgasvrij maken van de gebouwde omgeving krijgt hierin een dominante plek en daar word ik enthousiast van! Ik licht dit kort toe in deze blog. Gemeenten krijgen een prominente rol in de warmtetransitie. Maar er wordt niets gezegd over de impact van deze rol op de gemeentelijke organisatie: hoeveel en welke handen zijn hiervoor nodig? Wat zijn de consequenties voor de gemeentelijke organisatie? Wie gaat op welke manier betalen voor de transitie?

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers