of 59329 LinkedIn

Corneel Jonkers

 

Corneel heeft zijn hart gevolgd door met zijn managementervaring bij NS en HEMA het domein van de leefomgeving binnen te stappen. Corneel houdt zich met name bezig met uitvoeringsagenda’s voor vitale centrumgebieden, procesaanpakken voor transformatie van leegstaand vastgoed en binnenstedelijke of –dorpse herontwikkeling. Hij weet zich te verplaatsen in ondernemers en heeft oog voor de belangen van zowel publieke als commerciële partijen in een gebied. Met deze verbindende kracht werkt hij met veel energie aan stad en dorp. Geen uitdaging is voor hem te groot.

corneel.jonkers@overmorgen.nl - 06 41 01 02 17

  • Waarom laten ze een winkelpand zo lang leegstaan?

    Reageer

    AfbeeldingHoewel zeker in de grotere steden de leegstand al flink terugloopt, is de leegstand in binnensteden en dorpscentra anno 2018 nog lang geen verleden tijd. Hoe dat komt? Internet! De crisis! Oké, dat zal zeker een rol spelen of gespeeld hebben. Maar wat is nou het verhaal achter die leegstand? Hoe komt het dat panden zo lang leeg staan met een ogenschijnlijk gebrek aan actie? Wat is hierin de rol van vastgoedeigenaren en van de wetgever?

  • Vertrouw mijn dorp!

    Reageer

    Tegenwoordig hoor je veel negatieve berichten over leegstand in kleine steden en dorpen. Winkeliers trekken weg en dorpen lopen leeg. Moeten we ons daarbij neerleggen en is het echt nodig? Natuurlijk niet.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Boggers