of 64621 LinkedIn

Aanleg zonnepark Noordveen in Zutphen gestart

Aanleg zonnepark Noordveen in Zutphen gestart.Sneller zichtbaar resultaat en sneller substantieel en daadwerkelijk stappen maken in de energietransitie.
Reageer

Vorige week zijn de werkzaamheden voor de aanleg van het eerste zonnepark in Zutphen gestart. Het park komt op en rond een oude atletiekbaan in een ongebruikt hoekje binnen de bebouwde kom van Zutphen te liggen. De ideale plek voor de aanleg van een zonnepark. Het zonnepark gaat stroom leveren voor ongeveer 500 huishoudens.

Begin 2015 heeft de gemeente het bestemmingsplan geschikt gemaakt en is Ecorus als ontwikkelaar en exploitant geselecteerd om het zonnepark aan te leggen. Nadat zij in de voorjaarsronde 2017 ook de SDE subsidie ontvangen heeft, is het nu tijd voor de realisatie. Over Morgen heeft de ontwikkeling, marktselectie en contractering begeleid. Het is altijd gaaf om te zien dat onze bijdrage van al weer een tijdje geleden, tot zichtbaar resultaat leidt en Zutphen weer een beetje beter en mooier wordt.

 

Door elke dag opnieuw te kijken komen we tot betere en slimmere oplossingen. Over Morgen heeft hierdoor een aanpak ontwikkeld die voor de gemeente als gronduitgevende partij sneller, goedkoper, financieel aantrekkelijker en effectiever is geworden. Het resultaat is dat door deze nieuwe aanpak de waarde van de locatie hoger wordt, de marktcontractering eenvoudiger en succesvoller en het zonnepark sneller wordt gerealiseerd. Kortom: sneller zichtbaar resultaat en sneller substantieel en daadwerkelijk stappen maken in de energietransitie.

 

Hoe doen we dat? Dat geheim van de smid, vertellen we je graag in een gesprek, waarin we ook bewijzen dat het in de praktijk echt werkt. Interesse? Neem dan contact op met Jan Jaap Wesselink: 06 42 70 01 38 | mail.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers