of 65101 LinkedIn

Live-uitzending uitreiking NEPROM-prijs 2021

Live-uitzending uitreiking NEPROM-prijs 2021. Deze gewilde prijs is in het leven geroepen om de samenwerking te bevorderen tussen gemeenten en marktpartijen bij de (her)ontwikkeling van locaties.
NEPROM Reageer

Op 19 januari wordt tijdens een live-uitzending vanuit de Fokker Terminal in Den Haag de winnaar bekend gemaakt van de NEPROM-prijs 2021. Deze gewilde prijs is in het leven geroepen om de samenwerking te bevorderen tussen gemeenten en marktpartijen bij de (her)ontwikkeling van locaties.

Link naar de uitzending

 

De genomineerden

De jury, onder voorzitterschap van Hubert Bruls (burgemeester Nijmegen) en Josja van der Veer (directeur Ruimte en Duurzaamheid, Amsterdam) nomineerde vijf projecten: Kerckebosch (Zeist),

Strijp-R (Eindhoven), Little C (Rotterdam), De Hallen (Amsterdam) en Grote Markt Oostzijde (Groningen). Wie wordt de winnaar?

 

Hoe kan onze leefomgeving bijdragen aan mentaal welzijn?

Laat je voorafgaand aan de prijsuitreiking meeslepen door het vurige betoog van Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit en hoogleraar Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Afbeelding

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingNEPROM

Westeinde 28

2275 AE Voorburg
Postbus 620

2270 AP Voorburg
T  070 386 62 64
E  info@neprom.nl
www.neprom.nl

Meer nieuws

Whitepapers