of 65101 LinkedIn

Outlook Grondexploitaties 2022

Outlook Grondexploitaties 2022. Inschatting van de kosten- en opbrengstenparameters
Metafoor Reageer

In deze Outlook vindt u onze inschatting van de kosten- en opbrengstenparameters van grondexploitaties voor de komende jaren. De Outlook is gebaseerd op onze expertise en praktijkervaring, gecombineerd met de jaarcijfers en prognoses van toonaangevende instanties. Daarmee hebben wij de ontwikkeling van de parameters voor 2022 en verder in beeld gebracht. Naast de standaard parameters die u van ons gewend bent, behandelen wij ook de bruto aanvangsrendementen van commercieel- en woonvastgoed.

Klik op onderstaande afbeelding om de Outlook te downloaden.

 

Afbeelding

 

De parameters zijn een belangrijk onderdeel van de grondexploitatie en hebben veel invloed op het resultaat. Deze Outlook vormt een betrouwbare basis, maar het opstellen van grondexploitaties blijft maatwerk. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij planeconomische werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het opstellen van grondexploitaties, het opstellen van exploitatieplannen of het actualiseren van het grondprijzenbeleid.

 

Wilt u meer van ons weten? Neem dan een kijkje op onze website: https//www.metafoorro.nl of neem contact met ons op via info@metafoor.nl of 036-5300211.

 

Download hier de Outlook

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBolderweg 2

1332 AT Almere (gebouw A3)

T 036-5300211

 

www.metafoorro.nl

info@metafoor.nl 

Meer nieuws

Afbeelding

Ondersteuning bij gebiedsontwikkeling

Whitepapers