of 59561 LinkedIn

Outlook grondexploitaties 2019

Outlook grondexploitaties 2019. Betrouwbaar naslagwerk bij het inschatten van de kosten- en opbrengstenparameters van grondexploitaties.
Metafoor Reageer

Met deze outlook bieden wij een betrouwbaar naslagwerk bij het inschatten van de kosten- en opbrengstenparameters van grondexploitaties. De Outlook is opgesteld op basis van onze adviespraktijk, gecombineerd met de jaarcijfers en prognoses van een aantal toonaangevende instanties. Hierbij is de ontwikkeling van de parameters op de korte, middellange en lange termijn in beeld gebracht. Klik op de onderstaande poster voor een vergroting. De poster is klikbaar om u snel bij de gewenste informatie te brengen.

Afbeelding

 

Of download hier de Outlook Grondexploitaties 2019.

 

Het is van groot belang dat in grondexploitaties wordt gerekend met reële parameters. Deze outlook vormt een betrouwbare basis, maar het opstellen van grondexploitaties blijft maatwerk. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij uw planeconomische werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het opstellen van uw grondexploitaties, het opstellen van exploitatieplannen of het actualiseren van het grondprijzenbeleid. Wilt u hierover van gedachten wisselen of heeft u belangstelling voor een van de diensten van Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling? Neem dan contact met ons op!

 

Erik Berkelmans

Metafoor ruimtelijke ontwikkeling

036 5300 211 / info@metafoor.nl

www.metafoorro.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBolderweg 2

1332 AT Almere (gebouw A3)

T 036-5300211

 

www.metafoorro.nl

info@metafoor.nl 

Meer nieuws

Ondersteuning bij gebiedsontwikkeling

Whitepapers