of 59130 LinkedIn

Ook Terneuzen voegt zich bij snel groeiende groep GrexManager gebruikers

Ook gemeente Terneuzen voegt zich bij snel groeiende groep GrexManager gebruikers. GrexManager is een programma vóór planeconomen en dóór planeconomen. Om die reden treden wij graag in dialoog met de gebruikers van GrexManager via de Key Users Groep
Reageer

Recentelijk zijn er weer een aantal nieuwe gebruikers toegevoegd aan het programma GrexManager Ook de Gemeente Terneuzen voegt zich bij de snel groeiende groep gebruikers van het grondexploitatie rekenmodel. Samen met  o.a. de rapportagemogelijkheden, de Risicomodule en het Civieltechnisch Prijzenboek bieden wij een softwarepakket waar zowel management, ICT als de planeconoom gelukkig van wordt.

GrexManager is een programma vóór planeconomen en dóór planeconomen. Om die reden treden wij graag in dialoog met de gebruikers van GrexManager. Per heden is de Key Users Groep opgericht waarbinnen de nieuwste mogelijkheden getest en geëvalueerd worden, op die manier heeft de gebruiker ook maximaal invloed op het programma.

 

Benieuwd naar de toegevoegde waarde voor uw gemeente(n) of organisatie? Vraag een demo aan via John Elders of neem contact op met 036 – 5320211 / info@metafoor.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBolderweg 2

1332 AT Almere (gebouw A3)

T 036-5300211

 

www.metafoorro.nl

info@metafoor.nl 

Meer nieuws

BENCHMARK GRONDBEDRIJFSTAKEN

Unieke kans om enerzijds feiten, analyses en achtergrondinformatie over uw grondbedrijf te verkrijgen, en anderzijds van uw collega's in andere gemeenten te leren.


Lees meer

Ondersteuning bij gebiedsontwikkeling

Whitepapers