of 60264 LinkedIn

Kwartaalbericht Grondexploitaties 2018-Q4

Kwartaalbericht Grondexploitaties 2018-Q4. De belangrijkste kwartaalcijfers met betrekking tot grondexploitaties en gebiedsontwikkeling. En inzicht in de ontwikkeling van de macro-economische kosten- en opbrengstenkengetallen
Metafoor Reageer

In het Kwartaalbericht Grondexploitaties geven wij u de belangrijkste kwartaalcijfers met betrekking tot grondexploitaties en gebiedsontwikkeling. Wij verschaffen inzicht in de ontwikkeling van de macro-economische kosten- en opbrengstenkengetallen. Klik hieronder op de infographic om snel een overzicht te krijgen van de ontwikkelingen in het vierde kwartaal van 2018. De verschillende onderwerpen op de infographic zijn ook klikbaar, zo bent u snel bij de informatie die u nodig heeft.

Afbeelding

 

Klik hier voor het gehele kwartaalbericht. 

 
Wij adviseren en ondersteunen u graag bij uw planeconomische werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij het opstellen van uw grondexploitaties, het opstellen van exploitatieplannen of het actualiseren van het grondprijzenbeleid. Wilt u hierover van gedachten wisselen of heeft u belangstelling voor een van de diensten van Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling? Neem dan contact met ons op!

 

Erik Berkelmans
Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling

T 036 5300 211 / nfo@metafoor.nl

www.metafoorro.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBolderweg 2

1332 AT Almere (gebouw A3)

T 036-5300211

 

www.metafoorro.nl

info@metafoor.nl 

Meer nieuws

Ondersteuning bij gebiedsontwikkeling

Whitepapers