of 63372 LinkedIn

Juridisch Kwartaalbericht Gebiedsontwikkeling

Juridisch Kwartaalbericht Gebiedsontwikkeling. Met o.a. WhatsApp en sms-berichten én de Wob
Metafoor Reageer

Uit contacten met meerdere van onze opdrachtgevers uit de private sector bleek dat juridische berichtgeving over actualiteiten in gebiedsontwikkeling wordt gemist, met name op het vlak van grondexploitatie en kostenverhaal. Er zijn allerlei nieuwsbrieven die voorzien in actualiteiten in het omgevingsrecht en ook wel in het vastgoedrecht. Daarmee wordt echter toch niet het geheel van gebiedsontwikkeling gedekt. In eerste instantie was het onze bedoeling met de kwartaalberichten te voorzien in informatie voor private partijen. Al snel werd duidelijk dat er een behoefte was de berichtgeving te verbreden omdat vanuit gemeentelijke organisaties ook de nodige interesse voor ons kwartaalbericht bleek te bestaan.

In dit derde kwartaalbericht van 2019 worden twee onderwerpen behandeld. Het eerste artikel gaat in op een casus rondom een vereveningsbijdrage in Oldebroek. In het tweede artikel wordt het vraagstuk behandeld of WhatsApp en sms-berichten als documenten gezien kunnen worden in de zin van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).


Indien u nadere informatie of een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek wenst, kunt u contact opnemen met onze juridisch adviseur Evert Jan van Baardewijk.

 

Contactgegevens Evert Jan van Baardewijk
Telefoonnummer: 06 239 915 73
E-mailadres: evertjan.van.baardewijk@metafoor.nl


Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie kunt u terecht op www.metafoorro.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBolderweg 2

1332 AT Almere (gebouw A3)

T 036-5300211

 

www.metafoorro.nl

info@metafoor.nl 

Meer nieuws

Ondersteuning bij gebiedsontwikkeling

Whitepapers