of 59179 LinkedIn

Juridisch Kwartaalbericht!

Tweede Juridisch Kwartaalbericht! Actualiteiten t.a.v. wet- en regelgeving en jurisprudentie vooral gericht op grondexploitatie en kostenverhaal, maar óók op andere aspecten van gebiedsontwikkeling!
Reageer

Er zijn allerlei nieuwsbrieven die u voorzien in actualiteiten in het omgevingsrecht en vastgoedrecht maar daarmee wordt volgens de juridisch adviseurs van Metafoor toch niet het geheel van gebiedsontwikkeling gedekt. Middels dit Kwartaalbericht willen wij u voorzien van actualiteiten ten aanzien van wet- en regelgeving en jurisprudentie vooral gericht op grondexploitatie en kostenverhaal, maar zeker ook op andere aspecten van gebiedsontwikkeling! 

Het eerste kwartaalbericht was gericht op private partijen die in gebiedsontwikkeling actief zijn. Gebleken is dat ook vanuit gemeentelijke organisaties belangstelling voor dergelijke kwartaalberichten bestond. Met ingang van dit septemberbericht is besloten deze ook te sturen aan onze gemeentelijke relaties. 
   
U kunt het tweede Juridisch Kwartaalbericht hier downloaden

Indien u vragen en / of opmerkingen heeft of u wenst nadere informatie of een kennismakingsgesprek, dan kunt u contact opnemen met juridisch adviseur Evert Jan van Baardewijk middels de contactgegevens zoals in het Kwartaalbericht vermeld. U kunt ook te allen tijde contact opnemen met Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling middels telefoonnummer 036 - 530 02 11 of via info@metafoor.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBolderweg 2

1332 AT Almere (gebouw A3)

T 036-5300211

 

www.metafoorro.nl

info@metafoor.nl 

Meer nieuws

BENCHMARK GRONDBEDRIJFSTAKEN

Unieke kans om enerzijds feiten, analyses en achtergrondinformatie over uw grondbedrijf te verkrijgen, en anderzijds van uw collega's in andere gemeenten te leren.


Lees meer

Ondersteuning bij gebiedsontwikkeling

Whitepapers