of 60831 LinkedIn

Ruimtelijkeplannen.nl sluit aan op PDOK

Reageer

Onlangs is Ruimtelijkeplannen.nl aangesloten op de voorziening Publieke Dienstverlening Op de Kaart (PDOK). Dat betekent dat u vanaf nu de bestemmingsplannen, structuurvisies en algemene regels van de overheden nu ook via het PDOK Loket kunt bekijken en downloaden.

Let wel: de dataset met ruimtelijke plannen wordt in het begin slechts één keer in de maand bijgewerkt. Hierdoor blijft Ruimtelijkeplannen.nl vooralsnog de enige plek waar de meest recente (en geldende) versies van plannen zijn te vinden.

Het aansluiten van Ruimtelijkeplannen.nl op PDOK zorgt ervoor dat er nu 45 datasets beschikbaar zijn via dit openbare loket.

 

PDOK

Publieke Dienstverlening op de Kaart (PDOK) biedt een ruime keuze aan actuele, betrouwbare en altijd beschikbare digitale geo-informatie van de overheid. Deze informatie kunt u via het centrale PDOK Loket opvragen als dataservices en -bestanden. De meeste PDOK services zijn open en voor iedereen - ook bedrijven en particulieren - kosteloos te gebruiken.

PDOK is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het Kadaster, het ministerie van Infrastructuur en Milieu, het ministerie van Economische Zaken, Rijkswaterstaat en Geonovum. Ruimtelijkeplannen.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Webinar Toekomstbestendige centrumgebieden

Webinar 'Invloed coronacrisis op de Woningmarkt'

Het Kadaster

DOSSIERS

Stedelijke Herverkaveling

Whitepapers

Stedelijke ontwikkelingen