of 59179 LinkedIn

Onjuistheden melden met 'Verbeter de kaart'

Onjuistheden melden met 'Verbeter de kaart'. Vanaf 23 november kunt u onjuistheden in de basisregistratie topografie (BRT) melden via een nieuw terugmeldsysteem 'Verbeter de kaart'.
Reageer

Vanaf 23 november kunt u onjuistheden in basisregistratie topografie (BRT) melden via een nieuw terugmeldsysteem 'Verbeter de kaart'.

'Verbeter de kaart' is een eenvoudig terugmeldsysteem waarmee u als BRT-gebruiker geconstateerde onjuistheden laagdrempelig kunt doorgeven. Dit systeem gebruiken wij ook voor de basisregistratie grootschalige topografie (BGT). Alle BGT- en BRT-gebruikers kunnen via dit kanaal afwijkende situaties in de BGT en in de verschillende BRT-producten (TOP10NL, TOP25, TOP50, TOP100, TOP250, TOP500) op een digitale kaart signaleren.

 

Waarom een nieuw terugmeldsysteem?

Een eenvoudig en laagdrempelig terugmeldsysteem stimuleert om gevonden onjuistheden sneller door te geven aan de bronhouder. Meer meldingen helpt de bronhouder om de kwaliteit van de bronbestanden te verbeteren. Dit zorgt weer voor een beter product.

 

Het vorige BRT-terugmeldsysteem heeft bewezen dat een eenvoudig terugmeldsysteem in de praktijk goed werkt. Verbeter de Kaart is een vervolg hierop. U kunt niet alleen op de TOP10 meldingen doen, maar op alle producten van de BRT én op de BGT. We proberen te komen tot één generiek terugmeldsysteem voor meerdere basisregistraties. 'Verbeter de kaart' voor BGT en BRT is een goede start op weg naar de realisatie van dit doel.

 

Meer informatie

BRT-terugmelden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Stedelijke Herverkaveling

DOSSIERS

Stedelijke ontwikkelingen

Whitepapers

Het Kadaster