of 59250 LinkedIn

MO AKR stopt na ruim 30 jaar dienstverlening

MO AKR stopt na ruim 30 jaar dienstverlening’
Reageer

Per 1 januari 2016 stopt MO AKR. Ruim 30 jaar heeft het Kadaster in de vorm van massale output (MO) enorme hoeveelheden gegevens geleverd uit de AKR (Automatisering Kadastrale Registratie) database.

In januari 2016 ontvangen onze klanten de laatste gegevens over december 2015. MO AKR maakt per 1 januari 2016 geen onderdeel meer uit van het aanbod van het Kadaster. De contracten zijn opgezegd. MO AKR is verouderd en voldoet niet aan de standaarden van het stelsel van basisregistraties waaraan ook het Kadaster zich heeft te houden. Er is een betere dienstverlening voor onze klanten ontwikkeld: BRK Levering.

 

De overstap van MO AKR naar BRK Levering

Op dit moment zijn er 350 abonnementen afgesloten op BRK Levering. Het aansluiten van onze klanten op BRK Levering heeft in deze laatste maanden van 2015 onze prioriteit. Klanten kennen de noodzaak van het op tijd overstappen en aanpassen van de systemen. De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) heeft dit in een brief aan alle leden benadrukt. Hebt u zich nog niet aangemeld voor BRK Levering, doe dit dan vandaag nog.

 

Vragen of meer informatie?

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie over het aanmelden? Laat dan uw reactie achter in het contactformulier.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Stedelijke Herverkaveling

DOSSIERS

Stedelijke ontwikkelingen

Whitepapers

Het Kadaster