of 59318 LinkedIn

Kadaster praat gemeenten bij over stedelijke herverkaveling

Reageer

Het Kadaster spreekt 28 oktober op de 'Gemeentelijk Vastgoed Dag' over stedelijke herverkaveling

Het Kadaster is 28 oktober aanwezig op de Gemeentelijk Vastgoed Dag. Tijdens dit congres worden gemeenten bijgepraat over actuele ontwikkelingen op het gebied van gemeentelijk vastgoed. Het Kadaster houdt een lezing over stedelijke herverkaveling.

Slim ruilen

Stedelijke herverkaveling is het op een slimme manier ruilen van gronden of gebouwen in stedelijk gebied om nieuwe ontwikkelingen mogelijk te maken. Voor gemeenten is stedelijke herverkaveling een interessant instrument omdat het gebiedsontwikkelingen mogelijk maakt zonder risicovolle investeringen. Ook kunnen gemeenten een deel van hun gemeentelijk vastgoed inzetten om zo wenselijke ontwikkelingen in de eigen stad te stimuleren.

Stedelijke herverkaveling wordt ingezet in situaties waarbij het eigendom of het gebruik in een gebied versnipperd is en/of de verplaatsing van eigenaren en gebruikers gewenst is om problemen te verhelpen of kansen te benutten.


Programma en aanmelden

Het congres vindt plaats op dinsdag 28 oktober op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Meer informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden, vindt u op de website van de Gemeentelijk Vastgoed Dag.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Stedelijke Herverkaveling

DOSSIERS

Stedelijke ontwikkelingen

Whitepapers

Het Kadaster