of 59250 LinkedIn

Inschrijving Kadaster workshops tijdens GeoBuzz van start

Inschrijving Kadaster workshops tijdens GeoBuzz van start
Reageer

Op 24 en 25 november is het Kadaster aanwezig tijdens GeoBuzz. Inmiddels is het programma bekend en kunt u zich inschrijven voor diverse workshops.

Het Kadaster verzorgt op 24 en 25 november diverse workshops tijdens GeoBuzz in de Brabanthallen in Den Bosch. Ook zijn we met een centrale stand en drie kleine stands aanwezig op de themapleinen (Agri, BIM en Energy). Natuurlijk kunt u in onze stand vragen stellen aan onze medewerkers.

 

200 jaar topografie

Tijdens GeoBuzz wordt er aandacht besteed aan het 200-jarig bestaan van de Nederlandse topografie. Daarom wordt er op 24 en 25 november een speciale lezing gehouden over de geschiedenis van het kaarten maken. Daarnaast wordt er dieper in gegaan op de technieken van vandaag en de toekomst.

Op 25 november vinden ook de presentaties plaats van de winnaars van ‘ID in a Week’, dé innovatiewedstrijd voor studenten. ‘ID in a Week’ is een initiatief van het Kadaster, ESRI en SAGEO.

 

Programma

Alle workshops die tijdens GeoBuzz door het Kadaster aangeboden worden:

 
U kunt het volledige programma van beide dagen bekijken op de website van GeoBuzz.

Inschrijven

U kunt uw toegangsticket kopen via de website van GeoBuzz. Hierna krijgt u de gelegenheid om u in te schrijven voor de workshops. Let op: enkele workshops lopen parallel, houdt u hier rekening mee bij uw keuzes?

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Stedelijke Herverkaveling

DOSSIERS

Stedelijke ontwikkelingen

Whitepapers

Het Kadaster