of 58952 LinkedIn

Herverkaveling motor stedelijke herstructurering

Herverkaveling motor stedelijke herstructurering. Nu de ruimte in sommige delen van Nederland schaarser is dan ooit en elders ruimte juist hardnekkig leeg staat, kan stedelijke herverkaveling zijn waarde bewijzen
Kadaster Reageer

Volgens BNG Bank Magazine is de tijd rijp voor stedelijke kavelruil. Leegstand, opknappen centrum of bedrijventerrein. Schuiven en ruilen met grond of vastgoed kan herstructurering op gang brengen.

Nu de ruimte in sommige delen van Nederland schaarser is dan ooit en elders ruimte juist hardnekkig leeg staat, kan stedelijke herverkaveling zijn waarde bewijzen. Maar, als je nou vastgoedeigenaar bent en je hebt oren naar stedelijke herverkaveling: welke begaanbare wegen zijn er eigenlijk?

 

 

BNG Gebiedsontwikkeling en Kadaster
In het artikel komen aan het woord Gerard Rodewijk, directeur BNG Gebiedsontwikkeling en Marc van Geene, senior projectmanager Gebiedsinrichting bij het Kadaster. Zij gaan in op hun ervaringen bij onder meer gemeente Haamstede en geven praktische tips zijn om van start te gaan met stedelijke kavelruil.

 

Lees het volledige artikel van BNG Bank Magazine.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Het Kadaster

DOSSIERS

Stedelijke Herverkaveling

Whitepapers

Stedelijke ontwikkelingen