of 62284 LinkedIn

Frank Tierolff nieuwe voorzitter RvB Kadaster

Frank Tierolff nieuwe voorzitter RvB Kadaster. Visie, inzicht, verbindings- en daadkracht
Kadaster Reageer

Frank Tierolff wordt met ingang van 1 januari 2020 de nieuwe voorzitter raad van bestuur bij het Kadaster. Hij volgt hiermee Dorine Burmanje op.

Dorine Burmanje heeft na 15 jaar aangegeven haar werkzaamheden als voorzitter raad van bestuur te beëindigen.

 

Tierolff is sinds december 2014 lid raad van bestuur van het Kadaster en verantwoordelijk voor de primaire processen en ICT van de organisatie. Daarvoor was hij directeur Landregistratie en Geografie bij het Kadaster.

 

Dorine Burmanje, voorzitter raad van bestuur: “Frank is een resultaatgericht lid raad van bestuur met visie, inzicht, verbindings- en daadkracht. In combinatie met zijn gevoel en passie voor de organisatie verdient hij alle vertrouwen als voorzitter raad van bestuur.”

 

Wim Kuijken, voorzitter raad van toezicht: “De raad van toezicht ziet in de heer Tierolff een persoon die in staat is om als boegbeeld van de organisatie te fungeren. Hij beschikt over een goed strategisch inzicht, (politiek) bestuurlijke sensitiviteit en is gericht op samenwerking. Verder heeft de heer Tierolff een goed beeld van het Kadaster en de ontwikkelingen in de maatschappij die van invloed zijn op de organisatie. De raad van toezicht acht hem in staat een vertaling te maken naar de rol die het Kadaster daar in kan spelen.”

 

Vacature lid raad van bestuur

Het werving- en selectieproces voor de vacature lid raad van bestuur die met de benoeming van Tierolff als voorzitter raad van bestuur ontstaat, vindt in nauwe samenwerking plaats met Bureau Algemene Bestuursdienst (ABD).

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
















Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

Maatwerk en Advies

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Webinar Toekomstbestendige centrumgebieden

Webinar 'Invloed coronacrisis op de Woningmarkt'

Het Kadaster

DOSSIERS

Stedelijke Herverkaveling

Whitepapers

Stedelijke ontwikkelingen