of 59318 LinkedIn

Congres stedelijke kavelruil in de praktijk

Congres stedelijke kavelruil in de praktijk. Alles over werkwijze, randvoorwaarden, ontwikkelingen, financiële aspecten en ervaringen van de eerste pilotprojecten.
Kadaster Reageer

Donderdag 5 april 2018 vindt in Zaanstad het congres ‘Stedelijke kavelruil in de praktijk’ plaats. Alles over werkwijze, randvoorwaarden, ontwikkelingen, financiële aspecten en ervaringen van de eerste pilotprojecten.

Het congres vindt plaats op het TAETS Art and Event Park in Zaanstad, van 12.00 uur tot 16.30 uur. Toegang is gratis (inclusief lunch). Interessant voor iedereen die met gebiedsontwikkeling bezig is.


Programma en aanmelden

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties geeft in het hoofdprogramma haar visie op gebiedsontwikkeling in de stad. In de verschillende masterclasses en workshops daarna komen concrete kavelruilprojecten in beeld. Ook wordt ingegaan op de samenwerking met eigenaren en komen initiatieven die genomen zijn door private partijen aan bod. Een project starten en hoe een visie naar uitvoering te brengen komen eveneens ter sprake. Bekijk het volledige programma en meld u snel aan.


Stimuleringsprogramma

De organisatie van het congres is in handen van het Stimuleringsprogramma stedelijke kavelruil. Dit is een samenwerkingsverband van het Kadaster en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

 

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPostbus 9046

7300 GH  Apeldoorn

Hofstraat 110

7311 KZ  Apeldoorn

T (088) 183 4700

www.Kadaster.nl

E mail adviesenmaatwerk@kadaster.nl

Meer nieuws

Stedelijke Herverkaveling

DOSSIERS

Stedelijke ontwikkelingen

Whitepapers

Het Kadaster