of 59162 LinkedIn

Congres 6 september ‘Bent u klaar voor de jonge ambtenaar?’

Congres 6 september ‘Bent u klaar voor de jonge ambtenaar?’
Reageer

Op 6 september 2016 houdt JS Consultancy, in samenwerking met Veiligheidsregio Utrecht (VRU), het congres ‘Bent u klaar voor de jonge ambtenaar?’ in het provinciehuis van Utrecht. Komt u ook?

JS Consultancy bekleedt al meer dan 20 jaar een vooraanstaande positie bij de werving & selectie en opleiding van jong talent binnen de overheid. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid en organiseren wij een congres. In de ochtend delen we, en gaan we in discussie over, de resultaten van ons onderzoek over de wederzijdse verwachtingen tussen young professionals en de overheid als werkgever. Daarnaast bieden we vier workshops op het gebied van vinden,  binden en boeien van young professionals, waarmee u een antwoord formuleert op de vraag: Bent u klaar voor de jonge ambtenaar? In de middag bent u welkom op ons carrière-event, waar we u graag in contact brengen met ons toptalent. Wij selecteren voor u de beste professionals die perfect passen bij uw behoeften.

 

Bekijk snel het hele programma en meld u (kosteloos) aan voor ons congres. U bent van harte welkom in de ochtend, de middag óf de gehele dag. Wie zien u graag op 6 september in Utrecht!

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons congres? Neem dan contact op met Koen Biemans, Senior Adviseur. Bel 06 – 33 32 19 56 of mail naar koenbiemans@jsconsultancy.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Guido Termont

Alpha Tower,

De Entree 19-21

1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Ruimte en Milieu

AfbeeldingRegie in de openbare ruimte

Publieke organisaties op koers

JS Consultancy laat regie werken

Regie komt op verschillende niveaus voor. Maar wat vraagt dit van uw collega's en andere partijen?

 

Wilt u ook een heldere visie op stappen zetten richting regie? Maak een afspraak met Guido Termont: Tel. 06 333 219 61