of 59250 LinkedIn

Assetmanagement. Vernieuwing of modegril?

Reageer

In tijden van voorspoed is veel geïnvesteerd in de openbare ruimte. Die bezittingen (of assets) moeten met een beperkt budget goed worden beheerd, zodat zij hun waarde behouden. Dit vraagt om het professionaliseren van het beheer. Assetmanagement biedt een solide basis voor verantwoord beheer met twee eenvoudige handvatten. Enerzijds de scheiding van rollen van eigenaar, de assetmanager, en de uitvoeringsorganisatie. Anderzijds de transparante afweging van prestaties, risico’s en kosten. In Dordrecht zijn al grote stappen gemaakt richting assetmanagement voor het beheer van wegen.

U leert in deze workshop dat assetmanagement veel meer is dan een kekke term voor beheer. Bovendien maakt u kennis met de mogelijkheden die assetmanagement biedt om regie te voeren over integraal beheer van de openbare ruimte.

 

U komt toch ook?

Het Jubileumcongres, waar deze workshop onderdeel van uitmaakt, is uitsluitend bedoeld voor professionals die werkzaam zijn bij een overheidsorganisatie. Het congres is gratis. Voor u een leuke manier om vakgenoten te ontmoeten en kennis en nieuwe inspiratie op te doen onder ander via de aangeboden workshops op de thema’s Bedrijfsvoering, Ruimte en Infra en Sociaal Domein.

 

Inschrijven kan HIER.

 

Door: Robert de Jager, associé JS Consultancy en zelfstandig professional assetmanagement en Hans van Leeuwen, beleidsadviseur wegen gemeente Dordrecht

088 - 33 02 100 Vraag per e-mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingContactgegevens

Guido Termont

Alpha Tower,

De Entree 19-21

1101 BH Amsterdam
Tel. 088 – 33 02 100

www.jsconsultancy.nl

Afbeelding   Afbeelding   Afbeelding

Meer nieuws

Agenda

Bekijk hier onze events en expertisebijeenkomsten.

Whitepapers Ruimte en Milieu

JS Consultancy laat regie werken

Regie komt op verschillende niveaus voor. Maar wat vraagt dit van uw collega's en andere partijen?

 

Wilt u ook een heldere visie op stappen zetten richting regie? Maak een afspraak met Guido Termont: Tel. 06 333 219 61