of 62812 LinkedIn

Webinar 'Het kantoor na corona'

Webinar 'Het kantoor na corona'. De korte- en langetermijneffecten op kantorenhuisvesting
HEVO B.V. Reageer

De korte- en langetermijneffecten op kantorenhuisvesting.

Op donderdag 1 oktober 2020 in de ochtend organiseren we een praktische webinar waarin de volgende thema’s aan de orde komen:

Kortetermijneffecten van corona op de kantoorhuisvesting

De aangekondigde anderhalvemetersamenleving gaat nog lange tijd duren. Terwijl het RIVM en de overheid de precieze inhoud van de coronamaatregelen de komende tijd zullen verfijnen, zijn er al veel maatregelen die organisaties kunnen nemen om het kantoor te herinrichten conform de anderhalvemeternorm.


Langetermijneffecten van corona op de kantoorhuisvesting
Thuiswerken lijkt het nieuwe normaal te worden. Steeds meer organisaties geven aan ook na de coronaperiode hun medewerkers (meer) thuis te laten werken. Maar wat is hiervan de impact op het welzijn, de productiviteit en de betrokkenheid van de medewerkers? En wat betekent dit de voor de bestaande kantoorhuisvesting? Voor welke activiteiten komt een medewerker nog naar kantoor? En wat betekent dit voor het benodigde aantal vierkante meters?

Tijdens de webinar is er voldoende ruimte voor interactie en discussie. Ook praktijkcases kunnen worden ingebracht en zullen worden behandeld, mits hiervoor voldoende tijd is en deze voldoende aansluiten bij het thema.


Doelgroep en deelname

De webinar is bedoeld voor eigenaren en gebruikers van kantoorhuisvesting, facilitair managers en vastgoedmanagers, voor zowel de private als publieke sector (bijvoorbeeld stads- en gemeentekantoren). Deelname is gratis. De webinar zal ongeveer 2 uur duren.


Wilt u deelnemen?

Meld u aan voor de webinar 'Het kantoor na corona' op donderdag 1 oktober 2020 in de ochtend. Locatie: digitaal - via Microsoft Teams.

 

Deze experts delen hun kennis tijdens dit webinar

Johanna Scherer MSc, Projectleider / Adviseur

ir. Kim Vermeulen, Projectleider / Adviseur

 

Ook interessant

Het kantoor: nu en post-corona 
De toekomst van kantoren

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl : bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen : Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers