of 62812 LinkedIn

Webinar 'Duurzame transformatie: businesscase voor onderwijshuisvesting'

Webinar 'Duurzame transformatie: businesscase voor onderwijshuisvesting'
HEVO B.V. Reageer

Kennisbijeenkomst voor bestuurders, directies en vastgoedmanagers onderwijs en gemeenten

Wat kost een duurzame school en wat levert het op? Actuele ontwikkelingen bepalen de 'businesscase' van het verduurzamen van onderwijshuisvesting. Dan bedoelen we niet alleen de financiële businesscase. Ook andere aspecten zoals maatschappelijke verantwoordelijkheid, continuïteit van de instelling en imago spelen een belangrijke rol. De uitvoering van de Klimaatwet, de structurele effecten van de coronacrisis én de bouwkosten in tijden van conjuncturele onzekerheden maken de opgave extra uitdagend.

HEVO maakt het verduurzamen van vastgoed concreet. De 'cases' van de HZ University of Applied Sciences en Aeres Hogescholen bieden samen met een inhoudelijke toelichting op de actuele ontwikkelingen ­de broodnodige reflectie.

 

Tijdens deze webinar gaan Wil Bekkering van Aeres Hogeschool en Daan Polderman van HZ University of Applied Sciences in op hun ervaring met de ontwikkeling van duurzame huisvesting in het hoger onderwijs. Deskundigen van HEVO laten hun licht schijnen over andere bepalende aspecten. We sluiten de webinar af met een virtuele rondleiding door het gebouw 'Het Groene Woud' in Middelburg.

 

Datum en locatie

Donderdag 21 januari 2021 (13.00-16.30 uur), digitaal.

 

Doelgroep

Kennisbijeenkomst voor bestuurders, directies en vastgoedmanagers onderwijs en gemeenten. Deelname is gratis.

 

Programma

 

Wilt u deelnemen?

Meld u aan voor de webinar / kennisbijeenkomst 'Duurzame transformatie: businesscase voor onderwijshuisvesting' op donderdag 21 januari 2021.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl : bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen : Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers