of 65101 LinkedIn

Pim Bressers

Projectleider / Adviseur


"Samenwerken aan een duurzame (maatschappelijke) toekomst."

 

Als economisch geograaf ben ik opgeleid om ruimtelijke ontwikkelingen te analyseren en verbanden te leggen met als doel de grotere context te begrijpen en deze ontwikkelingen te overzien. Het adviseren van de diverse stakeholders met betrekking tot de ruimtelijke ontwikkelingen speelt hierbij een belangrijke rol. Gedurende de master Economische geografie zijn het vooral de vastgoedvraagstukken geweest die mij het meest geïnteresseerd hebben; de stap naar een van de meest toonaangevende huisvestingsadvies-/bouwmanagementbureaus was voor mij dan ook een logische stap.

 

Het gevoel voor maatschappelijk belang dat bij HEVO heerst spreekt mij in het bijzonder aan.

 

"We bouwen en werken met onze opdrachtgevers en de uiteindelijke gebruikers van gebouwen letterlijk aan de (maatschappelijke) toekomst van Nederland. waarbij ook duurzaamheid hoog in het vaandel staat."

 

Door als adviseur direct bij het primaire proces van het project betrokken te zijn kunnen we ook meteen starten met het in kaart brengen van het daadwerkelijke vraagstuk. Goed luisteren naar de verschillende stakeholders, belangen en ervaringen is daarbij onmisbaar.

 

Als aanvulling hierop breng ik ruim 5 jaar ‘hands-on’ ervaring in het maatschappelijk domein mee; dit als docent aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs op diverse scholen in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. Door deze praktische ervaring kan ik mezelf verplaatsen in de gebruiker en als adviseur vroegtijdig aansturen op het stroomlijnen van het proces. Daarbij kan ik mezelf, door deze praktische ervaring, goed verplaatsen in de visies en gemoedstoestand van degenen die het gebouw uiteindelijk daadwerkelijk gaan gebruiken. Het is naar mijn mening van groot belang naar deze visies te luisteren en dit mee te nemen in de uiteindelijke advisering. Dit zodat een project niet enkel op papier mooi is maar uiteindelijk ook naar ieders tevredenheid opgeleverd kan worden.

 

Mijn speerpunten zijn: samenwerken, open communicatie, onderling vertrouwen en een ‘hands-on’ doortastende aanpak.

 

Telefoon 073 6 409 409 / pim.bressers@hevo.nl


 

  • Vijf quick wins om je kantoor corona-proof te maken

    2 reacties

    Corona, een naam die ons tot een paar maanden geleden met name deed denken aan een biermerk uit Mexico, heeft onze levens volledig overhoop gehaald. Nu mogen we hopelijk snel weer naar kantoor, maar hoe?

Contactgegevens

AfbeeldingHEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl: bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen: Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Kennisbijeenkomst en Studiedag

Kennisbijeenkomst 'Circulaire nieuwbouw op onderwijscampus Christelijk Lyceum Veenendaal' op donderdag 25 november 2021. Meer informatie.

 

Studiedag 'Hoe bouw ik een school?' op dinsdag 15 maart 2022 (09.00 - 16.30 uur), locatie kantoor HEVO 's-Hertogenbosch. Meer informatie.

Whitepapers

Bloggers