of 59561 LinkedIn

Onderhoudsmanagement vastgoed

Onderhoudsmanagement vastgoed. Het is logischer om het onderhoud te koppelen aan het operationele proces. Door onderhoud op deze manier te organiseren, kan 10 tot 15% worden bespaard op onderhoudskosten
HEVO B.V. Reageer

Onderhoud van vastgoed heeft vaak als belangrijkste doel het in stand houden van gebouwen en installaties. Vanuit de visie dat een gebouw het operationele proces van een organisatie faciliteert, is het echter logischer om het onderhoud te koppelen aan het operationele proces. Door onderhoud op deze manier te organiseren, kan 10 tot 15% worden bespaard op onderhoudskosten.

Prioriteiten stellen

Een juiste prioritering in onderhoud, gerelateerd aan de bijdrage van het vastgoed aan het primaire proces, levert reële kansen tot aanzienlijke besparingen op. Sommige gebouwen dienen in topconditie te blijven, voor andere is een redelijke staat van onderhoud voldoende. Voor bestuurders, maar ook voor onderhoudstechnici, blijft het lastig om keuzes te maken en de juiste prioriteiten te stellen omdat zij vaak vanuit hun perspectief het geheel niet kunnen overzien.

 

Grip op onderhoudskosten

HEVO helpt haar opdrachtgevers met het formulieren van ambities - de gewenste coniditie van het vastgoed in relatie tot het operationele proces - en deze vervolgens om te zetten in meetbare onderhoudsactiviteiten. Daarmee ontstaat grip op de kosten, vandaag én morgen.

Onze dienstverlening op het gebied van onderhoud bestaat uit:

  • Strategisch onderhoud
  • Tactisch onderhoud
  • Operationeel onderhoud
  • Risicodragend onderhoudsmanagement

Heeft u een vraag over onderhoudsmanagement?

Neem dan contact op met Jean-Marc Vloemans, telefoon (073) 6 409 465 / Mail Jean-Marc

 

Maak kennis met onze experts op het gebied van onderhoudsmanagement

Ing. Ed van Tuil, Projectmanager

Ing. Jean-Marc Vloemans, Senior adviseur Expertisecentrum

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl : bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen : Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers