of 64740 LinkedIn

Mensgerichte en vernieuwende zorghuisvesting Hoge Veer Bastion

Mensgerichte en vernieuwende zorghuisvesting Hoge Veer Bastion
HEVO B.V. Reageer

Hoge Veer Bastion is een modern woon-zorgcomplex voor ouderen met verschillende zorgbehoeften. Het is een woonvoorziening voor dementerende ouderen en appartementen voor mensen met een lichamelijke aandoening.

Er is een mix van verschillende typen appartementen gerealiseerd, van studio’s tot volwaardige driekamerappartementen. In totaal zijn 72 appartementen gerealiseerd voor mensen met weinig zorgbehoefte tot mensen met een intensieve zorgbehoefte. Het gebouw, de voorzieningen en de dienstverleners ondersteunen de (wijk)bewoners bij het comfortabel wonen. De bewoners kunnen, ook al is er sprake van complexe zorg, zo lang en zoveel mogelijk gewoon blijven wonen en leven.

 

HEVO heeft samen met zorgorganisatie Het Hoge Veer een proces doorlopen waarin de plannen voor de nieuwbouw zijn uitgewerkt.

 

Uniek aan Hoge Veer Bastion is dat mensen met verpleegzorg niet meer hoeven te verhuizen naar een verpleeghuis, maar in een volwaardig driekamer­appartement kunnen blijven wonen. In Hoge Veer Bastion is het mogelijk zo normaal mogelijk te blijven wonen, niet meer noodgedwongen te moeten verhuizen naar een kleine kamer en gescheiden te worden van je partner en afstand moeten doen van persoonlijke bezittingen, privacy en huisdieren. In dit bijzondere project staan welzijn en geluk van mensen centraal.

 

Download de whitepaper om verder te lezen. 

 

Meer weten?

Neem dan contact op met Francis Pelders, telefoon 073 6 409 409

Mail Francis

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl: bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen: Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Kennisbijeenkomst en Studiedag

Kennisbijeenkomst 'Circulaire nieuwbouw op onderwijscampus Christelijk Lyceum Veenendaal' op donderdag 25 november 2021. Meer informatie.

 

Studiedag 'Hoe bouw ik een school?' op dinsdag 15 maart 2022 (09.00 - 16.30 uur), locatie kantoor HEVO 's-Hertogenbosch. Meer informatie.

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers