of 64621 LinkedIn

Kennisbijeenkomst 'circulaire nieuwbouw op onderwijscampus' clv

Kennisbijeenkomst 'circulaire nieuwbouw op onderwijscampus' clv.
HEVO B.V. Reageer

Kennisbijeenkomst voor schoolbesturen, schoolleiding en huisvestingsadviseurs gemeenten.

Het geschikt maken van onze schoolgebouwen voor modern onderwijs en de energietransitie zijn de grootste uitdagingen waar we de komende jaren voor staan. Slopen en nieuw bouwen is een optie, renovatie een andere. In Veenendaal is bij het Christelijk Lyceum Veenendaal een andere oplossing gevonden: circulaire nieuwbouw.

Tijdens deze middag leert u hoe bij deze nieuwbouw is omgegaan met kansen en risico’s op het gebied van leergebieden, duurzame materialen, klimaat, veiligheid, sloop en ecologie.

 

De rector/bestuurder, de projectmanager en een financieringsexpert delen deze kennis graag met u. Het gebouw van het CLV is met onze unieke formule Risicodragend Projectmanagement gerealiseerd. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid om de nieuwbouw van het CLV tijdens een rondleiding te bezichtigen.

 

Het inhoudelijke programma sluiten we af met een borrel waarbij u de gelegenheid heeft om op informele wijze kennis en ervaringen uit te wisselen.

 

Datum en locatie

Donderdag 25 november 2021 (13.00-16.30 uur), Christelijk Lyceum Veenendaal, Kerkewijk 149, 3904 JC Veenendaal.

 

Doelgroep

De kennisbijeenkomst is bedoeld voor schoolbesturen, schoolleiding en huisvestingsadviseurs gemeenten. Deelname is gratis.

 

Programma

 

Afbeelding

Fotografie: Burgland Bouw

 

Wilt u deelnemen?

Meld u aan voor de kennisbijeenkomst 'Circulaire nieuwbouw op onderwijscampus Christelijk Lyceum Veenendaal' op donderdag 25 november 2021.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl: bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen: Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Kennisbijeenkomst en Studiedag

Kennisbijeenkomst 'Circulaire nieuwbouw op onderwijscampus Christelijk Lyceum Veenendaal' op donderdag 25 november 2021. Meer informatie.

 

Studiedag 'Hoe bouw ik een school?' op dinsdag 15 maart 2022 (09.00 - 16.30 uur), locatie kantoor HEVO 's-Hertogenbosch. Meer informatie.

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers