of 63000 LinkedIn

Het kantoor na corona; een gezonde werkomgeving (Webinar)

Het kantoor na corona; een gezonde werkomgeving (Webinar). Langetermijneffecten van corona op kantoorhuisvesting.
HEVO B.V. Reageer

Op donderdag 10 juni 2021 in de ochtend organiseren we een praktische webinar waarin het volgende thema aan de orde komt:

Langetermijneffecten van corona op de kantoorhuisvesting

Steeds meer mensen zijn gevaccineerd en de maatregelen omtrent corona worden steeds meer versoepeld. Het lijkt erop alsof we in de loop van dit jaar gedeeltelijk terug naar kantoor kunnen. Tegelijkertijd lijkt het thuiswerken onderdeel van het nieuwe normaal te worden. Steeds meer organisaties geven aan ook na de coronaperiode hun medewerkers (meer) thuis te laten werken. Maar wat is hiervan de impact op het welzijn, de productiviteit en de betrokkenheid van de medewerkers? En wat betekent dit voor de bestaande kantoorhuisvesting? Voor welke activiteiten komt een medewerker nog naar kantoor? En wat betekent dit voor het benodigde aantal vierkante meters?

 

Tijdens de webinar is er voldoende ruimte voor interactie en discussie. Ook praktijkcases kunnen worden ingebracht en zullen worden behandeld, mits hiervoor voldoende tijd is en deze voldoende aansluiten bij het thema.

 

Doelgroep en deelname

De webinar is bedoeld voor eigenaren en gebruikers van kantoorhuisvesting, facilitair managers en vastgoedmanagers, voor zowel de private als publieke sector (bijvoorbeeld stads- en gemeentekantoren). Deelname is gratis. De webinar duurt ongeveer 2 uur.

 

Wilt u deelnemen?

Meld u aan voor de webinar 'Het kantoor na corona; een gezonde werkomgeving' op donderdag 10 juni 2021 in de ochtend. Locatie: digitaal - via Microsoft Teams.

 

Deze experts delen hun kennis tijdens de webinar

Afbeelding

drs. Alexandra Meeuwisse

Senior adviseur Het Nieuwe Werken

 

Afbeelding

drs. Michiel Otto MBA

Directeur

 

Afbeelding

ir. Lorell Buck

Projectleider / Adviseur

 

Ook interessant

De toekomst van kantoren

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl : bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen : Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers