of 65101 LinkedIn

Gerhard Jacobs

Partner at HEVO

Gerhard Jacobs is partner bij HEVO. Gerhard heeft een achtergrond in de wereld van bouw en vastgoed én de onderwijssector. Hij is gespecialiseerd in vraagstukken in het onderwijs, de zorg en het sociale domein op het snijvlak van strategie, beleid en financiering. Zijn motto: ‘Een succesvolle ontwikkeling geeft iedereen de ruimte’.

 

Telefoon (073) 6 409 409 / gerhard.jacobs@hevo.nl


  • Scholen, Stelsel en het Klimaatakkoord

    Reageer

    Ik zeg niets nieuws wanneer ook ik zeg dat we aan de vooravond staan van een grote opgave op het gebied van onze gebouwde omgeving. In korte tijd is in de wereld van de onderwijshuisvesting de term BENG (bijna energieneutrale gebouwen) welhaast al sleets geworden, nog voordat deze norm goed en wel is ingevoerd. In een tijdsbestek van een paar maanden is het formuleren van ambities op energieneutraliteit en gasloos bouwen van een toekomstdroom omgezet naar ambitie en beleid. Het samenlopen van klimaatakkoorden in allerlei sectoren in combinatie met een stevige ruk naar groen in de gemeenteraadsverkiezingen heeft gezorgd voor een versnelling in het ontwikkelen van deze beleidsdoelen.

Contactgegevens

AfbeeldingHEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl: bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen: Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Kennisbijeenkomst en Studiedag

Kennisbijeenkomst 'Circulaire nieuwbouw op onderwijscampus Christelijk Lyceum Veenendaal' op donderdag 25 november 2021. Meer informatie.

 

Studiedag 'Hoe bouw ik een school?' op dinsdag 15 maart 2022 (09.00 - 16.30 uur), locatie kantoor HEVO 's-Hertogenbosch. Meer informatie.

Whitepapers

Bloggers