of 59318 LinkedIn

Gemeenten. Veranderingen bieden kansen

Gemeenten. Veranderingen bieden kansen! Het klimaatakkoord dwingt u inmiddels ook echt tot energiebeperkingen. Hoe pakt u dat strategisch aan?
HEVO B.V. Reageer

Bij u als gemeentebestuur staan waarschijnlijk (onder andere!) deze thema’s op de agenda: organisatorische veranderingen, overtollig vastgoed en ontwikkelingen in het sociaal domein. Tegelijkertijd dwingt het klimaatakkoord u inmiddels ook echt tot energiebeperkingen. Hoe pakt u dat strategisch aan?

Een reorganisatie binnen de gemeentegrenzen, of een fusie met een andere gemeente: wij hebben al vaak dat soort veranderingsprocessen begeleid. Wellicht wilt u de gelegenheid aangrijpen om ook aspecten van het nieuwe werken in te voeren en uw werkconcept te flexibiliseren.

 

        Om vastgoed optimaal te benutten heeft u verstand van zaken nodig 

 

Veel gemeenten hebben te maken met overtollig vastgoed. Het is dan zaak de huisvesting op portefeuille-niveau te managen. Want kunt u niet een koppeling maken met de behoeften die ontstaan in het sociaal domein?

 

De wijzigingen in de WMO, de Participatiewet en op het gebied van Jeugdzorg bieden kansen voor herbestemming. Wellicht zijn er accommodaties die multifunctioneel kunnen worden ingericht en onderdak bieden aan verschillende organisaties.

 

        Een integrale aanpak heeft het meeste bestaansrecht

 

Wij verkennen graag met u wat de opties voor uw gemeente zijn. Dat onderzoek biedt tevens een mooie gelegenheid om de mogelijkheden tot verduurzaming in kaart te brengen. Zo voldoet u dan ineens toch aan de doelstellingen die u zijn opgelegd...

Mireille Uhlenbusch


Wilt u hierover verder praten?

Dat kan met Mireille Uhlenbusch, 073 6 409 409

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl : bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen : Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers

Events