of 62812 LinkedIn

50 jaar experts in huisvesting en vastgoed

50 jaar experts in huisvesting en vastgoed. 50 jaar inspireren en anticiperen
HEVO B.V. Reageer

50 jaar inspireren en anticiperen.

HEVO viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. In deze halve eeuw is er voor HEVO veel veranderd, omdat we altijd zijn meegegaan met de nieuwste ontwikkelingen, maar wel met een duidelijk kompas.

Wat ons drijft en bindt is onze maatschappelijke betrokkenheid en onze verbondenheid met de gebruikers en eigenaren van de vele soorten gebouwen. Het begon al begin jaren 70 met de sociale werkplaatsen, waarvan er tientallen zijn gerealiseerd met ons unieke concept Risicodragend Projectmanagement. Een rotsvaste kernwaarde van ons is dat wij met onze adviezen onszelf altijd de gewetensvraag stellen: is het praktisch uitvoerbaar en durven wij het ook (risicodragend) waar te maken? Wij nemen geen genoegen met de bekende weg en het inspireert ons om altijd naar verbetering te zoeken en te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Of het nu op landelijk niveau (routekaarten voor de sectoren) of gebouwniveau is, wij agenderen ongevraagd de kansen en mogelijkheden van bijvoorbeeld CO2-reducerende en circulaire toepassingen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een leefbare omgeving nu én voor de toekomstige generaties.

 

Als kennisgedreven organisatie zoeken wij continu naar mogelijkheden om enerzijds kennis binnen en buiten HEVO te delen en anderzijds een  gezamenlijke visie te vormen over de toekomst. Dat doen wij in de vorm van webinars, cursussen, inspiratiebijeenkomsten, boardroom meetings, publicaties, whitepapers en uiteraard onze website.

 

Zo hebben wij tijdens ons jubileumjaar iedere maand een digitale publicatie uitgebracht over een interessante actuele ontwikkeling, terug te vinden op hevo.nl/over-hevo/50-jaar-hevo.

 

Een compilatie van deze publicaties bieden wij je graag als tastbaar cadeautje aan in de vorm van deze uitgave.

 

Ik wens je namens alle HEVO-collega’s heel veel leesplezier!

 

Ewoud van der Sluis

Directievoorzitter HEVO

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHEVO B.V.

Statenlaan 8

5223 LA  's-Hertogenbosch

 

Postbus 70501

5201 CB 's-Hertogenbosch

 

+31 (0)73 6 409 409

info@hevo.nl

www.hevo.nl


www.rpmbyhevo.nl : bouwen zonder risico’s.

Opdrachtgevers (gemeenten) krijgen : Zekerheid op prijs, planning én kwaliteit inclusief invloed op het proces. Dat garanderen wij bij Risicodragend Projectmanagement, kortgezegd RPM.

Meer nieuws

Whitepapers

Bloggers