of 64231 LinkedIn

Woningcorporatie Woonstede kiest voor Hekkelman Advocaten

Hekkelman Advocaten & Notarissen Reageer

Woonstede, een woningcorporatie in de regio West-Veluwe-Vallei, heeft besloten om vanaf 2021 samen te werken met Hekkelman Advocaten uit Nijmegen voor alle juridische oplossingen. Het advocatenkantoor met circa 50 advocaten beschikt over een grote sectie overheid en vastgoed, waarin alle voor een woningcorporatie relevante expertises aanwezig zijn.

Naast de juridische kennis gaf het proces van Hekkelman de doorslag. Dit proces is niet alleen gericht op een heldere afhandeling van de juridische vraagstukken, maar ook op kennisoverdracht vanuit de specialisten van Hekkelman richting de klant. Nicky de Hoog, juridisch adviseur van Woonstede, spreekt van een ijzersterk proces: ”Hekkelman laat aan de hand van haar plan van aanpak zien hoe Woonstede haar eigen adviesvraag kan ombuigen tot een leerwens, zodat dezelfde soort vragen in de toekomst kunnen worden voorkomen.

 

Ook bij Hekkelman Advocaten zien ze vol enthousiasme uit naar de samenwerking. Marieke Thijssen is als advocaat gespecialiseerd in vastgoed- en huurrecht: “Als kantoor hebben wij alles in huis om woningcorporaties juridisch te ondersteunen, dus we zijn erg verheugd dat Woonstede voor ons heeft gekozen.”    

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Actualiteitendag Omgevingsrecht 2021

Datum: 30 november 2021
Tijd: 13.00 - 16.30 uur
Locatie:   Gelredome, Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

 

AANMELDEN

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier