of 63623 LinkedIn

Wijziging Gelders Plussenbeleid

AfbeeldingVaststelling en inwerkingtreding.

In eerdere blogs hielden Paul Bodden en ik u al op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de actualisatie van de Gelderse Omgevingsverordening en -visie, waarvan het Gelders Plussenbeleid onderdeel is. Provinciale Staten hebben op 1 maart 2017 de geactualiseerde Omgevingsverordening en -visie vastgesteld. Op 22 maart 2017 zijn de geactualiseerde Omgevingsverordening en -visie en dus ook het Gelders Plussenbeleid in werking getreden. Voor een meer inhoudelijke uiteenzetting van dit beleid verwijs ik u naar eerdere blogs van mijn collega Paul Bodden van 3 augustus 2016 en 3 februari 2017.

Wijziging Gelders Plussenbeleid: gemengde bedrijven

Op 12 april 2017 hebben Provinciale Staten een aanvullende wijziging op het Gelders Plussenbeleid vastgesteld. Met deze aanvulling is beoogd te verduidelijken dat het Gelders Plussenbeleid niet van toepassing is op de uitbreiding van de grondgebonden veehouderijtak van een gemengd bedrijf. Bij een gemengd bedrijf kan dus een onderscheid worden gemaakt tussen de uitbreiding van de grondgebonden tak en de uitbreiding van de niet-grondgebonden tak.

 

Integrale teksten beschikbaar

Inmiddels zijn de geconsolideerde versies van de Omgevingsverordening en -visie, waarin de actualisatie (inclusief de wijziging voor gemengde bedrijven) is verwerkt, digitaal beschikbaar. De gewijzigde Omgevingsverordening vindt u hier en de gewijzigde Omgevingsvisie hier (klik op de linkjes om de pagina's te openen).

 

Neemt u voor meer informatie gerust contact met mij op.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier