of 59082 LinkedIn

Wetsvoorstel permanent maken Crisis- en herstelwet niet controversieel

Reageer

In de Tweede Kamer is gisteren (dinsdag 5 juni 2012) gestemd over de mogelijk controversiële onderwerpen. Waar al eerder duidelijk was dat de Stelselwijziging omgevingsrecht niet controversieel zou worden verklaard, geldt dit nu ook voor het wetsvoorstel 33135, in de wandelgangen aangeduid als het permanent maken van de Crisis- en herstelwet (Chw).

Wetsvoorstel 33135 omvat veel meer wijzigingen in het omgevingsrecht dan alleen een aanpassing van de Chw, bijvoorbeeld ten aanzien van de houdbaarheid van onderzoekgegevens en het leerstuk van de onlosmakelijke samenhang in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De vermoedelijke datum van inwerkingtreding is 1 januari 2013. Voor de praktijk zijn deze “quick wins” van groot belang.

Wij maken u nogmaals attent op de seminars die Tycho Lam zal verzorgen op 12 juni (Eindhoven), 19 juni (Nijmegen) en 26 juni (Zwolle). Tijdens deze seminars komt wetsvoorstel 33135 aan de orde.

Meer informatie hierover vindt u op onze website (via de hierboven opgenomen links).

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier