of 58952 LinkedIn

Overgangsrecht Wabo: bouwaanvraag oud recht en aanvraag milieu omgevingsvergunning nieuw recht

Reageer

Graag maken wij u attent op een uitspraak van de Voorzieningenrechter Rechtbank ‘s-Hertogenbosch van 17 september 2012 (LJN: BX7505).

In deze uitspraak oordeelt de voorzieningenrechter dat wanneer een aanvraag om een bouwvergunning is ingediend voor inwerkingtreding van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (hierna:‘’Wabo’’) en een aanvraag om een omgevingsvergunning voor de activiteit ‘veranderen van een inrichting’ na de inwerkingtreding is ingediend, de aanhouding van de bouwaanvraag eindigt na de uitspraak om voorlopige voorziening.

 

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier