of 64740 LinkedIn

Online symposium 'Vertrouwen in de Omgevingswet'

Online symposium 'Vertrouwen in de Omgevingswet'. Dinsdag 8 juni a.s.
Hekkelman Advocaten & Notarissen 1 reactie

Ter gelegenheid van het verschijnen van de bundel ‘Vertrouwen in de Omgevingswet’ (Serie Staat en Recht, Wolters Kluwer) organiseert de redactie een online symposium op dinsdag 8 juni aanstaande.


Datum:

8 juni 2021
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Thuis, of op je werkplek

De Omgevingswet is een ambitieuze wet die een nieuw stelsel van omgevingsrecht introduceert en bovendien de grensvlakken met het bestuursrecht, het staatsrecht, het strafrecht, het privaatrecht en het Europese recht doorsnijdt. De bundel ‘Vertrouwen in de Omgevingswet’ bevat elf bijdragen van auteurs met uiteenlopende expertise met betrekking tot voornoemde rechtsgebieden.

 

Tijdens het symposium geeft een aantal auteurs een korte inleiding op hun bundelbijdrage. Hierop zal door sprekers die werkzaam zijn in de (omgevingsplan)praktijk worden gereflecteerd en er is ruimte voor discussie met de deelnemers.

 

Het symposium vindt plaats via Zoom. De zoomlink met bijbehorende gegevens worden verstuurd via de bevestigingsmail nadat jouw aanmelding is voltooid. De eerste 75 aanmeldingen ontvangen van ons de bundel.


Update 19 mei 2021: de eerste 75 aanmeldingen zijn al binnen. Aanmelden kan uiteraard nog steeds, echter ontvang je bij aanmelding nu dus geen bundel meer.

  

Aanmelden kan via het formulier dat hier staat. Deelname is gratis.

 

Contactpersonen

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Joep Roijers op
Kan de bundel digitaal beschikbaar worden gesteld?

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier