of 60831 LinkedIn

Nieuwe partner omgevingsrecht

Nieuwe partner omgevingsrecht. Focus op ruimtelijke ordening en milieu
Hekkelman Advocaten en Notarissen Reageer

André van den Brand (1968) is per 1 augustus 2018 benoemd tot partner. Hiermee wordt de positie van het kantoor op het gebied van het omgevingsrecht nog verder versterkt.

André van den Brand heeft een brede omgevingsrechtelijke advies- en procespraktijk met een focus op ruimtelijke ordening en milieu. André werkt voornamelijk voor bedrijven. Zijn specialisaties zijn: bestemmingsplan- en vergunningprocedures en planschade. Ook adviseert en procedeert hij over vastgoedcontracten.

 

André zet zijn carrière vol enthousiasme bij Hekkelman voort. “Ik kijk er naar uit om met dit team van topspecialisten samen te werken, waarbij ik graag mijn ruime ervaring en kennis deel met mijn jongere collega’s. Ook hecht ik veel waarde aan de mix tussen de wetenschap en het bedrijfsleven, daarom spreekt de samenwerking met de Radboud Universiteit in Nijmegen me erg aan.” André verwacht met deze overstap zijn ambitie verder te verwezenlijken. “Ik wil mijn zakelijke relaties op een nog hoger niveau bij kunnen staan.”


Voor meer informatie: www.hekkelman.nl


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Meer nieuws

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier