of 64740 LinkedIn

Myke Willems-Muller

Advocaat

Als advocaat houdt Myke zich bezig met het adviseren en het procederen op het gebied van het huur- en onroerend goed recht. Denk hierbij aan het onderhandelen over de totstandkoming of beëindiging van huurovereenkomsten, huurprijsherzieningen, gebreken, renovaties en non-conformiteit. Ook het algemeen verbintenissenrecht en het goederenrecht komen aan bod. Tevens beschikt ze over kennis van opstalrechten, appartementsrechten, koop/verkoop en het burenrecht.

 

Klanten omschrijven Myke als oplossingsgericht, sensitief, gestructureerd, enthousiast en meedenkend. "Ik ben betrokken bij de klant en zet mij in om het beste resultaat te halen, waarbij ik enthousiast word van een zoektocht naar de juiste oplossing. Ik vind het belangrijk om afspraken na te komen en een goede service te bieden."

 

024 - 382 84 89 / m.willems@hekkelman.nl


 • Energielabel C verplichting voor kantoren: wat betekent dat?

  Reageer

  AfbeeldingVanaf 1 januari 2023 is het verboden een kantoorgebouw te gebruiken of in gebruik te nemen zonder minimaal een energielabel C. Dat is een energie-index van 1,3 of beter als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen. In de praktijk wordt het ook wel Label C genoemd.

  Hoe werkt het in de praktijk en wat als je er niet aan voldoet? In deze blog ga ik kort in op de Label C-verplichting.

 • Zorgplicht gemeente bij feitelijke inrichting bouwplan

  Reageer

  AfbeeldingDe rechtbank Noord-Nederland heeft op 25 juli 2018 geoordeeld over een geschil tussen een gemeente en een aantal inwoners over ontstane hoogteverschillen bij een nieuwbouwplan. De locatie was gelegen in een glooiend landschap, waarbij in een nieuwbouwplan hoogteverschillen tot bijna 1 meter voorkwamen. De bewoners stelden als gevolg daarvan schade te hebben geleden en hebben de gemeente in een procedure betrokken.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier