of 65101 LinkedIn

Marco van Moorsel

Advocaat

 

Marco van Moorsel is als advocaat werkzaam binnen de sectie Overheid & Vastgoed en houdt zich voornamelijk bezig met het algemeen bestuursrecht en omgevingsrecht.

Voordat Marco bij Hekkelman in dienst is getreden, is hij onder meer werkzaam geweest bij een rechtbank, een bouwbedrijf en een internationaal advocatenkantoor.

Dankzij deze brede oriëntatie heeft hij veel inzicht in de diverse belangen die voor de verschillende betrokkenen spelen. “Met het oog op deze belangen, streef ik er altijd naar om de beste oplossing te vinden.”

 

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier