of 65101 LinkedIn

Lex Rutten

Advocaat

Lex Rutten werkt al 33 jaar bij Hekkelman en houdt zich naast het arbeidsrecht ook bezig met overeenkomst van opdracht, distributieovereenkomsten en agentuurovereenkomsten. Als niche houdt Lex zich bezig met het jachtrecht. Naast zijn normale werkzaamheden geeft Lex ook cursussen en seminars op het gebied van procesrecht.


Nevenfuncties

  • Lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
  • Lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Ressort Arnhem
  • Geen goedgekeurd Faunabeheerplan in Gelderland

    Reageer

    AfbeeldingJagend Nederland is in rep en roer door de uitspraak van de rechtbank Gelderland: volgens de berichten van Faunabeheer Gelderland is het door deze uitspraak in Gelderland niet langer mogelijk de diersoorten die op de landelijke vrijstellingslijst staan te doden.

AfbeeldingHekkelman advocaten en notarissen

Prins Bernhardstraat 1,

6521 AA Nijmegen

Postbus 1094,

6501 BB Nijmegen

T: 024 382 83 84

F: 024 360 04 50

www.hekkelman.nl

binnenlandsbestuur@hekkelman.nl

Bloggers

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

 

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Whitepapers

Publicaties

Agenda seminars

AfbeeldingHekkelman Advocaten & Notarissen houdt u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Zo organiseren wij regelmatig seminars om deze ontwikkelingen en onze kennis met u te delen.

 

Klik hier voor onze seminaragenda.

Bekijk ook onze partnerpagina op Bestuur en Organisatie

Klik hier